Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Moderno i razigrano

Najveća promjena u 16 godina: Jeste li primijetili novost na Googleu?

Google
Foto: Google
1/2
01.09.2015.
u 18:58

I dalje logo označava natpis Google, ali su sada za njega iskorištena slova "sans-serif", što ga čini modernijim i "razigranijim"

Google je danas predstavio svoj novi logo.

Samo mjesec dana nakon što su objavili plan velikog restrukturiranja tvrtke, Google mijenja i svoj "izgled". I dalje logo označava natpis Google, ali su sada za njega iskorištena slova "sans-serif", što ga čini modernijim i "razigranijim", piše The Verge.

Najveća promjena od 1999. godine

U videu kojim objašnjavaju novi logo, Google je prikazao i kako se on razvijao od 1998. godine, kada je prvi puta stvoren. No, mnogi pišu da je ovo najveća promjena Googleova loga od 1999. godine.

Promijenili su i mali "g" logo koji se vidi na "tabovima" preglednika te će sada on biti veliko "G" i sadržavat će sve četiri Googleove boje.

Iz tvrtke su kazali da će novi logo uskoro krasiti sve njihove proizvode, a već se nalazi na njihovoj glavnoj stranici gdje u animaciji ruka flomasterom prvo briše stari logo i ispisuje novi.

>>Googleov samovozeći auto nema brisače na vjetrobranu jer mu ne trebaju

>>Google mijenja ime i stvara novu megatvrtku – holding Alphabet

Ključne riječi

Komentara 18

Avatar TvojUjko
TvojUjko
19:19 01.09.2015.

Primjetio sam onu rukicu koja briše stari naziv i ispisuje gotovo isti naziv nazad..

NK
neka_koza
19:47 01.09.2015.

Novi font čini ga "modernijim" i "razigranijim"... Divno, sad se osjećam kao da koristim dječju tražilicu...

NA
narod1
21:35 01.09.2015.

Kaj ne stave neku golu žensku. To bi razveselilo barem 50% korisnika :)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije