Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 123
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZIP inkubatora

Na ZIP-ov Master Class dolazi direktor jednog od najprestižnijih startup akceleratora na svijetu

ZIP Master Class
Zagrebački inkubator poduzetništva
24.10.2016.
u 12:22

Kelly će jedan dan provesti u druženju i mentoriranju članova ZIP-a dok će jedan dan biti rezerviran za predavanje odnosno radionicu koja će biti otvorena široj javnosti.

Max Kelly, direktor TechStars Londona, jednog od najprestižnijih startup akceleratora na svijetu, u studenom će posjetiti Zagreb i doći na ZIP-ov Master Class.

Kelly je karijeru započeo vodeći jedan od najvećih brandova za njegu kose u L’orealu te je nakon toga čak 12 godina svoje karijere proveo uz Richarda Bransona u Virginu, gdje je bio odgovoran za strategiju cijele grupacije, kao i za pokretanje novih Virgin kompanija (Virgin Insight, Virgin Mobile USA, Virgin Mobile Canada i Virgin Healthbank), koje su s vremenom sveukupno prodane za više od 500 milijuna dolara.

Kelly će jedan dan provesti u druženju i mentoriranju članova ZIP-a dok će jedan dan biti rezerviran za predavanje odnosno radionicu koja će biti otvorena široj javnosti.

- Max će u svom predavanju proći kroz ključne trendove i pokretače iza najnovije generacije svjetske klase startupa, iz perspektive jednog od vodećih svjetskih akceleratora, TechStarsa. Koja područja i teme najviše uzbuđuju mentore i investitore? Kako i tvrtke izvan SAD-a i Velike Britanije - uključujući i hrvatske timove MadBarz i Memgraph - uspijevaju upasti u jedan od najatraktivnijih i najselektivnijih startup programa na planeti? Prijavljuje li se u Techstars program sve više startupa, viđa li se sve više uspješnih projekata koji dolaze sa sveučilišta i iz ozbiljnih high-tech istraživačkih projekata?

Max će s našim sudionicima Master Classa podijeliti svoje bogato iskustvo, navesti mnoge preporuke, ali i pokušati prenijeti svoju strast za tehnologiju i poduzetništvo. Nakon službenog dijela, uslijedit će druženje sa sudionicima u neformalnom okružju ZIP inkubatora. Predavanje će se održati u srijedu, 2.11. od 17:30 u prostorima Zagrebačkog inkubatora poduzetništva, a karte se mogu rezervirati putem sustava Entrio - javljaju iz Zagrebačkog inkubatora poduzetništva.

>> ZIP ponovno organizira besplatne radionice programiranja za žene

>> Serijski poduzetnici na ZIP-ovom Master Classu podijelili iskustvo

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije