Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uskoro u prodaji

Microsoft predstavio HoloLens, svoj impresivni set virtualne stvarnosti

hololens
Foto: Screenshot YouTube
1/2
06.10.2015.
u 20:51

HoloLens će na tržištu biti od iduće godine, a moći će se kupiti za 3.000 dolara

Nakon što je Microsoft u siječnju predstavio svoj HoloLens, impresivni set virtualne stvarnosti, sada su objavili da će on biti dostupan od prvog tromjesečja 2016. godine po cijeni od 3.000 dolara.

Uređaj je to koji se nosi na glavi te projicira 3D slike i korisniku omogućuje interakciju s njima, a riječ je o prvom potpuno samostalnom holografskom računalu, što znači da ne mora biti povezan s drugim računalom ili mobilnim uređajem da bi normalno radio.

Microsoft trenutno prima narudžbe potencijalnih kupaca, a kako HoloLens funkcionira danas su pokazali putem video-igre 'Project X-Ray'.

>> Microsoft predstavio Windows 10 i holografsko računalo HoloLens

Komentara 2

BL
Blender
01:10 07.10.2015.

E kad bi ljudi nesto pametno izmislili, i moja baka bi bila sretna!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije