Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
CROZ Code Quest

Studenti FER-a najbolji na natjecanju u programiranju, dobili 12.000 kuna

Croz
Foto: PR
1/3
25.05.2015.
u 14:04

Natjecatelji su za pobjedu morali isprogramirati botove koji su se međusobno borili u igri

Matej Ferenčević i Dominik Gleich pobijedili su na četvrtom po redu natjecanja u programiranju CROZ Code Quest. Ova dvojica studenata prve godine FER-a, koja čine tim SIGSEGV, u subotu su odnijeli pobjedu u konkurenciji od šest timova i deset pojedinačnih natjecatelja.

Natjecatelji su za pobjedu morali isprogramirati računalne programe, takozvane botove, koji su se međusobno borili u igri koju su za tu priliku pripremili programeri iz CROZ-a. U tome su najuspješniji bili Ferenčević i Gleich koji su osvojili ček u iznosu od 12.000 kuna. Dio natjecatelja usto će dobiti priliku raditi sa stručnjacima tvrtke CROZ na projektima u Hrvatskoj i inozemstvu.

>> Vesni Rohaček i Dori Đurkesac 10.000 kuna za luminokinetičku instalaciju Interval

>> Tom Gilb, jedan od vodećih eksperata za agilni razvoj softvera, gostovao u Algebri

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije