Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Za Greyp Bikes

Mate Rimac zapošljava menadžera, evo što se sve traži i očekuje

Mate Rimac
Foto: YouTube
1/2
23.02.2015.
u 11:51

Traže se najmanje dvije godine iskustva, znanje engleskog jezika (poželjan i njemački), izvrsne pisane i komunikacijske vještine...

Greyp Bikes, sestrinska tvrtka Rimac Automobila u vlasništvu Mate Rimca, traži glavnog operativnog direktora. U oglasu za posao objavljenom na njihovim stranicama stoji da traže svestranog i proaktivnog menadžera s iskustvom u vođenju projekata i tvrtki koji bi Greyp Bikes doveo na iduću razinu.

Traže se najmanje dvije godine iskustva, znanje engleskog jezika (poželjan i njemački), izvrsne pisane i komunikacijske vještine, osoba koja je sposobna vidjeti širu sliku i razraditi detalje. Za ovaj posao se traži pouzdana i fleksibilna osoba vođena zadacima i ciljevima te se očekuje da bude timski igrač s razvijenim društvenim vještinama. Što se tiče iskustva u automobilskoj industriji, navodi se u oglasu, ono nije nužno, ali je dodatan plus.

Svi zainteresirani za ovaj posao moraju, uz potrebne podatke, poslati poslovni plan – viziju Greypa do 2021., razvoj proizvoda i plan njihova plasiranja na tržište.

Rok za prijavu je 5. ožujka, a opis posla i što se sve traži od kandidata detaljnije možete pročitati OVDJE.

>> Mate Rimac: Nadam se da moja djeca neće polagati vozački

Komentara 25

Avatar nijeminišta
nijeminišta
12:01 23.02.2015.

"Svi zainteresirani za ovaj posao moraju poslati poslovni plan - viziju Greypa do 2021. i razvoj proizvoda koji bi se plasirali na tržište." - hahaha... lijepo je ovaj "biznismen" zamislio - besplatno dobiti nekoliko poslovnih planova za razvoj svog promašenogog proizvoda - električnog bicikla koji košta 6.000 €. a svjetsko je tržište prepuno sličnih proizvoda u pola cijene...

BL
Blender
12:23 23.02.2015.

Ja sam kupio Gazelle E-bike za 1300 eura u Nizozemskoj. Ovo sto Rimac radi je nesto drugo, ima kvalitetu ali ne vijerujem da ce postici neke znacajnije rezultate ako drzi cijenu toliko visoko!!!

Avatar Bojko
Bojko
13:09 23.02.2015.

Opet plačeni članak o čovjeku koji ne zapošljava nigdje nikog u fiktivnoj tvornici ničega... u posljednjih godinu dana po člancima u VL ovaj je zaposlio barem par hiljada ljudi... a službeno na stranicama porezne, radi on i još pokoji član mafijaške im obitelji... i pošto lažni članak na VL?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije