Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IQ magazin

Kako jeftinije telefonirati u inozemstvo

IQ magazin
Foto: VL
1/6
05.10.2015.
u 14:09

Novi iQ magazin je na kioscima. I ovaj put donosi brojne novitete iz modernog, naprednog svijeta kojim zasigurno već kročite.

Pročitajte kako je Branimir Ambreković spojio svoje dvije izuzetne vještine, akrobatskog pilota i inženjera, te osmislio nenadmašne, uzbudljive vožnje avionom u virtualnom svijetu.

Znate li kako jeftinije telefonirati u inozemstvo i iz njega? Donosimo vam nekoliko, po našem mišljenju, novih rješenja koja bi vam u tome mogla pomoći.

Izašli ste u grad, a zaboravili ste napuniti bateriju mobitela? Možda će vam spas biti u tome ako se i vaš grad odluči za solarne klupe Solinjanina Ivana Mrvoša, koje uz javnu rasvjetu nude i besplatno punjenje mobilnih uređaja.

Gadgeti su cool, a još ako su i korisni, to je dobitna kombinacija. Donosimo vam pregled najzanimljivijih novih gadgeta s najvećeg europskog sajma potrošačke elektronike, berlinske IFA-e. Sačuvajte ekran novog mobitela uz neprobojno Survivor zaštitno kućište ili pronađite zagubljene ključeve uz startup gadget Wistiki. One koji pak ne vole reklame upoznajemo s nenadmašnim kućnim uređajem blokerom TV reklama!

Znate li koji je to festival koji je današnje uspješne i bogate pojedince uspio toliko motivirati da su postali iznimno kreativni i svojim proizvodima zadužili svijet? Kao i u svakom iQ magazinu, tu su mini testovi, izbor najboljih aplikacija i, naravno, SF priča. A natječaj još traje. Rok je za posljednji ovogodišnji krug 22. studenog.

Uživajte uz iQ, magazin za tehnologiju, znanost, internet, društvene mreže, gadgete i trendove. Potražite ga na svim kioscima za samo 9,90 kuna.

Foto: VLm

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije