Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 35
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZABRALI SMO

Isprobajte ovih 5 sjajnih aplikacija

igrice
15.10.2014.
u 11:45

Nova ponuda igara, od nastavaka do najskidanijih. Zabavite se uz naše prijedloge

Angry Birds Star Wars 2 (iOS, Android - besplatno)

Koristite silu i činite dobro kako biste porazili pohlepnu tamnu stranu ili krenite drugim putem i igrajte kao Darth Maul, Senator Palpatine ili možda kao general Grievous. Igrati možete s više od 30 likova što je najviše u serijalu Angry Birds.

Tiny Troopers: Alliance (iOS - besplatno)

Sagradite i utvrdite svoju vojnu bazu, ponašajte se kao pravi general i vodite svoje vojnike u epske borbe u realnom vremenu. Brzo ćete se naviknuti na jednostavne kontrole i lako ovladati komandom nad vojnim vozilima i letjelicama.

Monsu (iOS - besplatno)

Uz odličnu grafiku s kvalitetnom razinom igrivosti Monsu može biti dobar izvor zabave. Skupljajte karte, oružja, power upove i nove likove te ih nadograđujte. Karte mogu i evoluirati u neke legendarne ili ultimativne likove.

Bike Rivals (iOS, Android - besplatno)

Već neko vrijeme nijedna se igra nije zadržala dulje od nekoliko dana u top 10 najskidanijih, Bike Rivals je u top 10 već više od tjedan dana. Jednostavne kontrole i odlična grafika čine igru zanimljivom, kao i pregršt staza koje treba svladati.

Bring Back Bedrock (iOS - besplatno)

Dobro došli u Bedrock. Kiša meteora razorila je grad i treba ga ponovno sagraditi. Ujedinite se s Barneyem i njegovom obitelji i počnite s radovima. Sagraditi morate više od 60 kuća, imate više od 350 dekoracija i gotovo 400 animacija.

>> Zašto za promjenu ne biste uživali: 10 najboljih aplikacija za putovanja

>> 5 zabavnih aplikacija koje morate isprobati

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije