Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 139
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Iskon ponudio optički pristup internetu i posebnu ponudu za svoje Tisućaše

Iskon
Foto: PR FOTO
1/3
PR
Autor
PR članak
29.09.2016.
u 08:15

Iako je usluga optičkog pristupa internetu otprije dostupna Iskonovim poslovnim korisnicima, vodeći alternativni operator optiku sada dovodi i do kućnih pragova!

Uz novu jesensku akciju, Iskon je na svojim stranicama predstavio dugo očekivanu novost – optički pristup internetu za kućanstva (FttH). Najbrža i najstabilnija Internet tehnologija dostupna je u 15 hrvatskih gradova. Cijene paketa tijekom aktualne jesenske akcije kreću se već od 189,15 kuna, koliko iznosi solo internet u paketu „Fiber 80“ brzine 80/40 Mbps.

„Danas više nije potrebno naglašavati prednosti optičkog interneta u domu. Riječ je o najkvalitetnijoj dostupnoj tehnologiji, koju naši Iskonovci već neko vrijeme priželjkuju.“, pojašnjava predsjednik Uprave Krešimir Madunović. „Trenutno ponuđena FttH brzina će nastaviti rasti, no već sada premašuje potrebe najzahtjevnijih kućanstava s umreženim računalima, pametnim telefonima i televizorima, obiteljima, online radnicima, gamerima, učenicima.“, zaključuje.

Slavlje tehnologija: Plati mini, surfaj maksi brzinom!

Godinu dana nakon uvođenja FttB pristupa (optika do zgrade), FttH (optika do kuće) je novitet u ponudi dostupnih tehnologija iz Iskona. Osim toga, operator je uveo i promjene u načinu pružanja usluga na ADSL (5-10 Mbps) i VDSL (20-50 Mbps) tehnologijama. Plati mini, surfaj maksi! je novi koncept predstavljen u jesenskoj akciji. Korisnici sada plaćaju minimalnu, a dobivaju maksimalnu brzinu koju njihova linija može podnijeti:

„Na primjeru našeg VDSL internet paketa, to bi značilo da će korisnik plaćati brzinu 20 Mbps, a surfati do 50 Mbps. Razlika je značajna i u ADSL paketima, u kojima se plaća 5 Mbps, a surfa brzinom do 10 Mbps. Iskonovcima propuštamo najveću brzinu koju njihova linija podržava i uvjereni smo da će im se to svidjeti.“

Tisućaši ponovno u akciji

Maksimalna brzina nije jedina novost u jesenskoj ponudi. Iskon svoje korisnike ponovno pretvara u tisućaše, na način da im prilikom potpisivanja novog ili produljenja postojećeg ugovora „predaje“ i iznos od 1000 kuna, koji se može iskoristiti za potrošnju u Iskon.Webshopu (krajem rujna u ponudu stiže i iPhone 7) ili kao popust na iznos mjesečne naknade za trajanja ugovora.

„Osvježeni internet je zvijezda naše ponude za tisućaše, no to ne znači da smo zanemarili ostale usluge. U Labu već radimo na inovacijama vezanim uz Iskon.TV, koji će postati potpuno individualiziran i prilagođen korisniku.“, najavljuje Madunović. Iz Laba je ovog ljeta već „izašao“ Iskon.Smarthome, prvo hrvatsko rješenje za upravljanje domom na daljinu s rasprodanim early bird zalihama. Osnovnom setu senzora (centralna jedinica, nadzorna kamera, senzor pokreta, vlage i temperature te pametna utičnica) uskoro se pridružuju privlačne pametne žarulje te pametni termostat za regulaciju topline u domu.  

Želite prijaviti greške?