Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PhotoMath

Hrvatska aplikacija za rješavanje jednadžbi stigla i na Android

PhotoMath
Foto: PhotoMath
27.02.2015.
u 18:46

Za rad je potrebna verzija Android 4.1 ili novija te kamera s autofokusom

PhotoMath, hrvatska aplikacija koja omogućuje rješave jednadžbi fotografiranjem, stiže i na operativni sustav Android. Za rad je potrebna verzija Android 4.1 ili novija te kamera s autofokusom.

Besplatna aplikacija Damira Sabola, koja je privukla veliku pozornost i svjetskih medija, tako je odsad dostupna na platformama iOS, Android i Windows Phone.

Osim verzije za Android dobila je i nekoliko novih funkcija pa podržava neke nove vrste jednadžbi. Koraci u rješavanju jednadžbi sada su i podrobno objašnjeni, što, kako objašnjavaju autori, znači da PhotoMath možete koristiti i za učenje, a ne samo za rješavanje.

>> Hrvatski PhotoMath popularniji je i od Facebooka

>> Hrvatska aplikacija koja rješava jednadžbe hit u svjetskim medijima

Komentara 3

GI
giglibigli
22:17 28.02.2015.

ovo je u biti aplikacija za zaglupljivanje ljudskog roda, jedna od mnogih.dok jedna mala elita postaje neizmjerno bogata i superinteligenta 99% ostalih se uskoro neće znati ni potpisati kamoli rješavati osnovne jednažbe

Avatar cuvarkuca
cuvarkuca
18:50 01.03.2015.

Kada su se pojavili prvi kalkulatori s osnovnim računskim operacijama bilo je to čudo tehnike, sad su tu već jednadžbe. Još malo pa će programčić za aktiviranje nuklearnog naoružanje negdje u Rusiji ili SAD-u. I onda ispočetka u pećinu.

Avatar cera
cera
21:39 27.02.2015.

Ma kakva Hrvatska aplikacija daj molim te. Zar to nije aplikacija Damira Sabola, čuj hrvatska, novinarska posla

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije