Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ashley Madison

Hakirali stranicu za upoznavanje pa prijete objavljivanjem podataka

hakeri
Foto: Thinkstock
20.07.2015.
u 13:36

Hakeri traži i zatvaranje stranice 'CougarLife' na kojoj zrelije žene mogu pronaći mlađe partnere

Internetsku stranicu koja oženjenim parovima pomaže da se upuste u "izvanbračne izlete" napali su hakeri koji prijete da će u javnost iznijeti podatke o milijunima nevjernih posjetitelja, javlja CNN.

Stranica Ashley Madison koristi se sloganom "Život je kratak. Imajte aferu" potvrdila je kako je došlo do krađe podataka.

Hakerska skupina The Impact Team objavila je dijelove podataka te prijeti kako će ako njihovi zahtjevi ne budu ispunjeni objaviti prava imena klijenata, njihove profile, gole fotografije, podatke s kreditnih kartica i "tajne seksualne fantazije".

Hakeri traži i zatvaranje stranice CougarLife na kojoj zrelije žene mogu pronaći mlađe partnere.

>> Hakeri srušili stranice Dubrovačkih ljetnih igara: Osvanule poruke 'oslobodite Palestinu, Libiju i Iran'

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije