Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 75
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dr. Who

Google zaraznom igricom proslavio 50 godina kultne serije

who
Foto: Google
1/2
22.11.2013.
u 19:30

Čak 4.000 obožavatelja potpisalo je peticiju u kojoj traže da Google 50. obljetnicu serije obilježi svojim 'doodleom'

Ovog ljeta Googleovi inženjeri u Londonu dodali su Tardis, vremeplov i svemirsku lejelicu iz dugovječne BBC-eve SF serije 'Doctor Who' u Google Street View, no čini se kako brojnim fanovima ove kultne serije ni to nije bilo dovoljno, piše Guardian.

Čak 4.000 obožavatelja potpisalo je peticiju u kojoj traže da Google 50. obljetnicu serije obilježi svojim 'doodleom' (prigodnom ilustracijom na stranici).

Danas im se želja obilježila, a Google seriji počast nije odao samo crtežom, već i zaraznom igricom koju su obožavatelji već prozvali 'Whodle'.

>> U Trogiru snimano osam minuta britanske SF serije Doctor Who

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije