Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GROUPS

Facebook predstavio zasebnu aplikaciju za grupe

Facebook
Foto: Facebook
1/2
19.11.2014.
u 09:50

Za razliku od Messengera, korisnici Facebooka mogu birati hoće li koristiti zasebnu ili osnovnu aplikaciju

Facebook je nakon Messengera predstavio još jednu zasebnu aplikaciju, ovaj put za grupe. Srećom, za razliku od Messengera, korisnici Facebooka mogu birati hoće li koristiti zasebnu aplikaciju ili će se grupama baviti i u osnovnoj aplikaciji.

Nova aplikacija dostupna je za iOS i Android, a korisnicima između ostalog omogućuje jednostavnije i preglednije praćenje grupa na Facebooku u koje su uključeni, stvaranje novih grupa i traženje grupa koji bi im mogle biti zanimljive. Aplikacija je prvenstveno namijenjena onima koji sudjeluju u mnogo grupa i traže bolji način za organizaciju svojih aktivnosti u njima.

- Ne pokušavamo napraviti nešto seksi. Gradimo jednostavan i jedinstven alat za obavljanje stvari - objasnila je Shirley Sun, voditeljica proizvoda za Groups.

Zasad u aplikaciji nema reklama, no nije isključeno da će se to u budućnosti promijeniti.

>> Facebook messenger izazvao revolt korisnika, ali ipak se skida

>> Znam što si radila prošlog ljeta! Facebook ima novi alat za - uhođenje

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije