Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nova inačica

Apple nakon jednomjesečne odgode predstavio iTunes 11

apple itunes 11
Apple
30.11.2012.
u 14:45

Novo izdanje glazbenog softvera jednostavnije je za korištenje i vizalno je redizajnirano

Apple je danas predstavio iTunes, posljednju verziju svojeg popularnog glazbenog softvera, nakon jednomjesečne odgode, prenosi cnet. Program je trebao biti predstavljen tijekom prošlog mjeseca, no u Appleu su se u posljednji trenutak odlučili za odgodu kako bi ga poboljšali.

Najveća novost je redizajn, pa iTunes sad više podsjeća na Appleov operativni sustav iOS. Tu su i bolja integracija usluge iCloud te poboljšani mini player koji korisnicima sada omogućuje pretraživanje po pjesmama, albumima i izvođačima bez povratka na potpuni prikaz prozora.

Apple navodi da je novi iTunes jednostavniji za korištenje, što je odgovor na kritike da je program postao prenapuhan nepotrebnim funkcijama.

>> Appleova vrijednost u dva tjedna pala za 76 milijardi dolara

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije