Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
otkrivamo

5 trikova kako najbolje iskoristiti popularni WhatsApp

mobitel
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
13.03.2017.
u 18:35

Nazivaju je blagoslovom i prokletstvom zbog svih njenih funkcija

WhatsApp je aplikacija koja je uvijek pri vrhu App Stora i Google Playa. Jedna je to od prvih aplikacija koju skinete kada kupite svoj novi mobilni uređaj. Dramatično se razvila i postala broj jedan u aplikacijama za komunikaciju.  Uz to što se dramatično razvila, nazivaju je blagoslovom i prokletstvom zbog svih njenih funkcija.

Kako ju i vi ne biste nazivali prokletstvom, donosimo vam par savjeta kako da pametno iskoristite aplikaciju. 

1. Onemogućite čitanje poruka

 Činjenica je da WhatsApp omogućuje uvid jeste li vaše poruke dobili i pročitali. Ako ne želite da drugi znaju jeste li pročitali poruku, najjednostavniji način da to izbjegnete je da na postavkama onemogućite potvrdu čitanja tako što ćete otići na

Postavke -> račun -> privatnost->potvrdu čitanja, te odklikati mogućnost potvrde čitanja. 

2. Saznajte tko je u grupnom razgovoru pročitao vašu poruku

Grupni razgovori mogu biti zamorni, ali ponekada vas zanima tko i kada je pročitao vašu poruku. Dugim pritiskom na poslanu poruku ili prelaskom prsta s lijeva na desno u iOS-u, pokazat će vam tko je i kada pročitao poruke. 

3. Sakrijte svoje 'last seen' ili 'posljednje viđeno' vrijeme

Takvo što će vas sačuvati odgovaranja na poruke, a nitko neće biti ljut na vas jer nitko ne zna kad ste zadnji put otvarali aplikaciju WhatsApp. 

 Postavke> Račun> Privatnost> posljednji put viđeno otklikajete i postavite tako da nitko ne vidi. 

4. Pametni telefoni nude mogućnost sakrivanja sadržaja poruke

Ako ne želite da vaši prijatelji i obitelj vide poruke, na postavkama svog telefona možete početni zaslon postaviti tako da ne učitava odmah i tekst poruke. Takvo što možete prilagoditi na zaslonu u postavkama svog telefona 

5. Koristiti WhatsApp na računalu

Ako koristite aplikaciju i u uredu, onda je najpraktičnije da aplikaciju WhatsApp preuzmete i na radnu površinu. Ranije ćete morati samo skenirati svoj QR kod na telefonu kako bi mogli instalirati isti i na svoje računalo u uredu. 

>>8 top aplikacija bez kojih ne krećite na put u inozemstvo

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije