Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
FORBES

15 tehnobogataša zajedno je 'teško' 426 milijardi dolara

Bill Gates
Foto: Bernd Von Jutrczenka/DPA/PIXSELL
02.03.2015.
u 14:29

Na čelu je i dalje nezaobilazni Bill Gates s bogatstvom od 79,2 milijardi dolara

Najbogatijih 15 tehnomilijardera zajedno je "teško" 426 milijardi dolara, piše Forbes. Njihovo je bogatstvo u odnosu na prošlogodišnju skupinu 15 najbogatijih naraslo 11,6 posto.

Na čelu je i dalje nezaobilazni Bill Gates s bogatstvom od 79,2 milijardi dolara. Ovo mu je 16. u zadnjih 21 godinu da nije samo najbogatija osoba u svijetu tehnologije, već i općenito.

Najveći rast doživio je Kinez Jack Ma, suosnivač internetske kompanije Alibaba kojemu se nakon prošlogodišnjeg IPO-a te tvrtke više nego udvostručilo bogatstvo, na 22,7 milijardi dolara. Iza njega po rastu je osnivač Oraclea Larry Ellison koji je "težak" 54,3 milijardi dolara.

>> Biste li se ikada odlučili na ovakav rizik koji je njima donio milijune?

>> Supruga od milijardera traži milijun dolara alimentacije - mjesečno!

Komentara 1

IM
Imerian
23:07 02.03.2015.

Ljepo to sve izgleda,obogatili ste se al uzeliste nam nešto neprocijenivo,umjesto da istražujemo prirodu,ljudska interakcija,socijalizaracija ma to Vam možemo oprostit al da lovimo signal..a ne leptire.Sjetite kakvu to sreću smo mi imali.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije