Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MUKE PO MOBITELU

10 razloga za lošiji mobilni signal

mobiteli
Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL
1/3
18.08.2014.
u 10:00

Za svaki loš signal nisu uvijek isključivo krivi operatori

U posljednje vrijeme korisnici se učestalo žale da im je mobilni signal loš, posebice kada se radi o pametnim telefonima. Sve završi tako da se optuže mobilni operatori za loše izgradnju i održavanje mreža.

No, kako tvrde u konzultantskoj kući Strand, nova istraživanja kazuju da baš za svaki loš signal nisu uvijek isključivo krivi operatori. Krivi su i proizvođači mobitela ali i sami korisnici koji ne znaju na pravi način upravljati svojim pametnim uređajima. Stoga su u Strandu sastavili 10 glavnih razloga zbog kojih pametni mobitel ima loš signal.

>> 10 otkrića koja znanost ne može objasniti

>> Najbolji besplatni antivirusni programi za 2014.

Komentara 3

Avatar XPBAT XPBOJ€ XOPBAT
XPBAT XPBOJ€ XOPBAT
10:33 18.08.2014.

Pa dobro, gdje je tih 10 razloga?!

Avatar neurazumljiv
neurazumljiv
15:17 19.08.2014.

evo jednog - mobitel vam je pao u kriglu piva

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije