Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uspješne žene

Svojim su crvenim cipelama jasno poručile da njihovo vrijeme tek dolazi

Klub crvenih cipela
Foto: VL
1/5
02.09.2014.
u 13:48

U Zagrebu je predstavljen Klub crvenih cipela koji najavljuje tematske radionice za žene

Prošlog je tjedna u Zagrebu predstavljen  „Klub crvenih cipela“ koji čini skupina snažnih, optimističnih i uspješnih žena kojima je cilj vratiti svijetu, posebno mladim ženama, optimizam.

- Unatoč negativnoj atmosferi koja se posljednjih godina širi društvom, mi znamo, možemo i želimo drugačije, a da bismo organizirano i kontinuirano poticale optimizam, gradile i mijenjale sebe, a time i svijet u kojem živimo, te mladim ženama koje se tek traže pomagale da postanu zadovoljne sobom i svojim životom, pokrećemo Klub crvenih cipela, rekla je Đurđica Marković, koja uz Anu Pavičić stoji iza ove inicijative.

Članice Kluba, čija je predsjednica uspješna poduzetnica Manuela Šola, žene su iz različitih okruženja, s različitim pogledima na društvo i svakodnevicu, ali ih povezuje duh zajedništva, potreba za dijeljenjem i učenjem, vjera u bolje i vedrije sutra, ali i svijest o vlastitoj odgovornosti za to sutra.

Idućih mjeseci članice kluba kroz tematska druženja i radionice razmjenjivat će znanja i iskustva, osnaživati i hrabriti sebe i druge, stvarati okruženje u kome će se pažnja posvećivati svim onim dobrim stvarima što ih život nosi, a koje pod snažnim pritiskom negativne svakodnevice često ostaju neprimijećene.

Prostor centra Surya bio je savršena pozornica za okupljanje žena koje su svojim crvenim cipelama jasno poručile da imaju što reći i da njihovo vrijeme tek dolazi!

>>Posao je pokrenula 's nula kuna', a danas je stroga šefica koja pogrešku oprašta samo jednom

>>12 najboljih poslova za žene za 2014. godinu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije