Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Boeing 737

Zrakoplov u Rusiji srušio se okomito na zemlju

boeing pad
Foto: Reuters (Ilustracija)
1/2
18.11.2013.
u 19:32

Na mjestu pada Boeinga 737 aviokompanije Tatarstan u Kazanju, u nesreći u kojoj je u nedjelju popodne poginulo 50 ljudi, pronađena je jedna crna kutija koja je prilično oštećena, priopćio je ruski državni komitet za zrakoplovstvo.

Na mjestu pada Boeinga 737 aviokompanije Tatarstan u Kazanju, u nesreći u kojoj je u nedjelju popodne poginulo 50 ljudi, pronađena je jedna crna kutija koja je prilično oštećena, priopćio je ruski državni komitet za zrakoplovstvo. Pronađena crna kutija sadrži zapise parametara leta, dok se o drugoj, na kojoj je snimljen razgovor za vrijeme leta, komisija nije izjasnila.

Prema videosnimkama kojima se zasad raspolaže, "zrakoplov je jednostavno pao”, rekao je ministar prometa Maksim Solokov. – Pao je na zemlju okomito, ali videosnimka nije kvalitetna jer je bio mrak – rekao je Sokolov. Kao uzrok nesreće spominje se tehnički kvar, ali i krivnja pilota.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije