Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
drama u kansasu

Zrakoplov se zabio u zgradu pokraj zračne luke. Poginule četiri, ozlijeđeno pet osoba

Zrakoplovna nesreća u Kansasu
Foto: Reuters/ PIXSELL
1/3
30.10.2014.
u 18:45

Očevici tvrde da se zrakoplov pokušao vratiti u zračnu luku kada se zabio u dvokatnicu

Četiri osobe poginule su, pet je teško ozlijeđeno, a za pet se traga nakon što se omanji zrakoplov danas zabio u zgradu za međunarodnu kontrolu sigurnosti pokraj zrakoplovne luke u Wichiti u Kansasu, javlja Business Insider.

Kako piše RT, nesreća se dogodila u 9.50 sati po lokalnom vremenu i to samo nekoliko trenutaka nakon polijetanja. Naime, zrakoplov koji može primiti 12 putnika navodno je ostao bez jednog od dvaju motora nakon čega se obrušio na dvokatnicu. U njemu je u tom trenutku navodno bio samo pilot.

Očevici tvrde da se zrakoplov pokušao vratiti u zračnu luku kada se zabio u zgradu. Šef lokalne vatrogasne postrojbe potvrdio je da se traga za preživjelima te da su ozlijeđeni u teškom stanju prevezeni u bolnicu.

Komentara 1

AJ
ajmo
21:15 30.10.2014.

ISIL.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije