Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SINGAPUR

Zrakoplov s 222 putnika zapalio se nakon hitnog slijetanja

singapore airlines
Foto: Reuters/PIXSELL
1/3
27.06.2016.
u 11:53

Svih 222 putnika i 19 članova posade sigurno je evakuirano

Zrakoplov Singapore Airlinesa na putu za Milano zapalio se nedugo nakon hitnog slijetanja, prenosi BBC.

Let SQ368, koji je krenuo u 2.05 sati u ponedjeljak prema lokalnom vremenu, letio je dva sata kada je pilot objavio da ima problema s motorom. Boeing 777 tada se vratio i sletio u Singapur, nakon čega se desni motor zapalio.

Svih 222 putnika i 19 članova posade sigurno je evakuirano.

– Bili smo u zraku oko sat vremena kada samo počeli mirisati plin – rekao je jedan putnik, Chuan, dodajući da je pilot objavio da je došlo do curenja ulja. Chuan je rekao da su putnici bili mirni te da je on sam zaspao nakon pilotove objave, a tek nakon što je napustio zrakoplov shvatio je koliko su njegova supruga i on bili blizu smrti. Rekao je i da su vatrogasci ugasili vatru nakon deset minuta.

>> Zrakoplov sa 92 putnika zapalio se usred leta!

>> Kineski borbeni zrakoplov presreo američki špijunski zrakoplov

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije