Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U NEWYORŠKOJ ZRAČNOJ LUCI

Zrakoplov republikanskog potpredsjedničkog kandidata skliznuo s piste, nema ozlijeđenih

Pence, zrakoplov
Foto: Reuters/PIXSELL
1/8
28.10.2016.
u 07:53

Pence je otkazao sudjelovanje na prikupljanju donacija za kampanju predviđeno za četvrtak u Trumpovu tornju na Manhattanu, izvijestio je MSNBC.

Zrakoplov u kojem je bio republikanski potpredsjednički kandidat Mike Pence skliznuo je s piste nakon slijetanja u newyoršku zračnu luku LaGuardia, ali nitko nije ozlijeđen.

U zrakoplovu je bilo oko 30 ljudi, među kojima i Penceova žena Karen i kći Charlotte, javio je MSNBC, a izborna kampanja je priopćila da nema ozlijeđenih.

Televizija je uživo pokazala Pencea kako stoji na kiši u blizini zrakoplova između vozila za izvanredna stanja te razgovara s policajcima i drugim službenicima.

Republikanski predsjednički kandidat Donald Trump nazvao je Pencea da vidi kako je nakon incidenta, rekla je kampanja.

Zrakoplov je doletio iz Fort Dodgea u Iowi gdje je Pence sudjelovao na predizbornom skupu. Polijetanje iz Iowe kasnilo je oko dva sata zbog lošeg vremena u New Yorku.

Pence je otkazao sudjelovanje na prikupljanju donacija za kampanju predviđeno za četvrtak u Trumpovu tornju na Manhattanu, izvijestio je MSNBC.

>> Mike Pence: Trump je godinama 'sramotno lagao' o mjestu rođenja predsjednika Obame

Komentara 3

PL
@ploto@
08:12 28.10.2016.

Ovo je samo upozorenje !! Ne bude li slušao,i nedao Bog da bude izabran,unatoč volji pripadnika izabrane sekta,slijedi mu kennedijev scenarij !

Avatar toxic alien
toxic alien
09:15 28.10.2016.

Obavjestajne sluzbe su opet amaterski obavile posao... Ne samo sto Trump nije bio u avionu, nego ga nisu uspjeli ni srusiti.

GU
gumbar
10:29 28.10.2016.

pa taj konj ima svoj avion?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije