Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 84
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sigurno slijetanje

Zrakoplov Malaysia Airlinesa prisilno sletio nakon puknuća gume

Malaysia Airlines
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
1/2
20.04.2014.
u 22:20

Nitko od 159 putnika i sedmero članova posade nije ozlijeđen

Zrakoplov kompanije Malaysia Airlines koji je sa 166 ljudi letio prema Indiji morao je večeras hitno sletjeti u Kuala Lumpuru nakon što se morao vratiti jer mu je po polijetanju puknula guma, prenosi CBS. Kompanija je izvijestila kako je let MH192 sigurno sletio u Kuala Lumpuru, oko četiri sata nakon polijetanja prema Bangaloreu.

Malaysia Airlines, čiji je let MH370 nestao 8. ožujka i još nije pronađen, prvo je javio da je došlo do kvara na kotačima Boeinga 737-800, a poslije su dodali da je problem izazvalo puknuće gume. Na pisti su pronađeni ostaci gume, nakon čega je kontrola leta odmah naredila pilotu da se vrati u zračnu luku. Nitko od 159 putnika i sedmero članova posade nije ozlijeđen.

Zrakoplov je prije slijetanja morao napraviti nekoliko krugova iznad zračne luke kako bi potrošio gorivo i tako se olakšao.

>> Nestali Boeing 777: Prva potraga podmornice skraćena

Komentara 2

FL
flops
22:30 20.04.2014.

koja glupa vjest

UN
unbekant
14:49 21.04.2014.

Svakim danom po neka zrakoplovna nesreca……...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije