Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DRAMA U ZRAKU

Zrakoplov makedonskog premijera prisilno sletio u Zürichu

Nikola Gruevski
Foto: Reuters/PIXSELL
21.05.2015.
u 21:01

I Gruevski i svi ostali putnici u zrakoplovu su dobro

Zrakoplov makedonske vlade koji je prevozio premijera Nikolu Gruevskog i njegove suradnike prisilno je sletio na aerodrom u Zürichu u Švicarskoj, prenosi Blic.

I Gruevski i svi ostali putnici u zrakoplovu, koji je letio iz Strasbourga prema Skoplju, su dobro, a slučaj se istražuje, rekao je predstavnik vlade Aleksandar Đorđijev.

Dodao je da je u jednom trenutku nadošlo do dekompresije, nakon čega je pilot odmah pokušao smanjiti visinu i sletjeti na najbliži aerodrom, što je uobičajena procedura. Zrakoplov, za koji je Đorđijev rekao da je u upotrebi manje od osam godina, nakon incidenta je završio na popravku u Nürnbergu.

>> Posada prisilno spustila zrakoplov u vojnu bazu, putnik je kazao da će avion eksplodirati

>> Avion Turkish Airlinesa prisilno sletio u Casablancu zbog prijetnje bombom

Komentara 2

PL
plotto
21:21 21.05.2015.

Je li ovo opomena pred isključenje da ne bi završio kao i makedonski predsjednik Trajkovski 2004g.Khazarski cionisti su najnotornije ubojice u povijesti ljudske civilizacije.Nemilosrdno će ubiti svakog ko im se nađe na putru pa makar to bio i američki predsjednik ( Abraham Lincoln ,John F. Kennedy),a kamoli tuđi.

OB
Objektivno...
22:18 21.05.2015.

Jel neki šok bio aviomehaničar?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije