Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 140
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Reportaža

Život na ukrajinskoj bojišnici - civili kao zarobljenici rata

DW
Foto: screenshot/Deutche Welle
26.01.2015.
u 09:13

Reporterka Golineh Atai, koja je za svoje izvještavanje iz Ukrajine nedavno proglašena njemačkom novinarkom godine, bila je na bojišnici i razgovarala s borcima i civilima obiju strana

 Početkom rujna prošle godine predstavnici ukrajinske i ruske vlade u Minsku su dogovorili primirje, no o primirju se baš i ne može govoriti. Na istoku Ukrajine i dalje se vode žestoke borbe, mrtvih i ozlijeđenih na obje je strane mnogo - svakoga dana očito sve više - mir se ni ne nazire.

No, kako usred tih ratnih zbivanja živi tamošnje stanovništvo u čije se ime i za čije se dobro rat navodno vodi? Reporterka Golineh Atai, koja je za svoje izvještavanje iz Ukrajine nedavno proglašena njemačkom novinarkom godine, bila je na bojišnici i razgovarala s borcima i civilima obiju strana. 

 

Komentara 48

BF
brkonja fra brkati
15:16 26.01.2015.

Ukrajincima bi prvi potez trebao biti javno vješanje kriminalca Jatsenjuka.

Avatar Serbinovo
Serbinovo
12:28 26.01.2015.

NATO u panici, sutra hitan sastanak zbog poraza koje trpi ukrajinska vojska... SAD u žurbi, traže primirje u Ukrajini: Vojska Novorusije nezadrživa na svim frontovima

RA
Rangostar
10:01 26.01.2015.

Kod nas je slićno... mama podgrije u šerpici graha i posoli pola glavice luka a kćerka odnese tati u kladionicu... a i to je žestoka bojišnica.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije