Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 77
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Živi zid čestitao Syrizi

'I mi se borimo protiv mjera štednje, a želimo i korak više'

Sinčić
Foto: Petar Glebov/PIXSELL
1/2
26.01.2015.
u 08:14

Poručili su kako je grčki narod odabrao promjene i politiku protiv mjera štednje

Živi zid na svom je Facebook profilu čestitao grčkoj Syrizi na pobjedi na parlamentarnim izborima. Poručili su kako je grčki narod odabrao promjene i politiku protiv mjera štednje. 

- Živi zid također se bori protiv mjera štednje a želi i korak više, monetarni suverenitet. Nadamo se da će nas u narednih nekoliko mjeseci naš narod prepoznati kao jedinu pravu opciju. Čestitke Syrizi, objavio je Živi zid.

 

>> Syriza pobjednik izbora u Grčkoj, politika štednje otišla u povijest

Komentara 37

BI
bird12
08:43 26.01.2015.

Vilibor i Zivi zid dolaze! Željno ih isčekujem!!. Samo kad pospreme lopove u zatvor gdje im je i mjesto, već su napravili pola posla.

MI
mismis
10:55 26.01.2015.

Ajde vi svi skupa koji pljujete svaku mogucu trecu opciju recite mi kako ce nama, vasoj djeci i unucima biti bolje? Nevalja Sincic, niti ova radnicka fronta, ni most. Koje je onda vase rjesenje?!

MI
miso
09:12 26.01.2015.

Živi zid ima povijesnu priliku uvesti Hrvatsku u bolju budućnost.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije