Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Evakuacija područja

Zbog prijetnje bombom zatvoren granični prijelaz između Kanade i SAD-a

američka policija
Foto: Reuters/PIXSELL
06.01.2017.
u 21:45

Promet u oba smjera na tom graničnom prijelazu, 60 km južno od Montreala, zatvoren je malo poslije 9.00 sati po mjesnom vremenu

Granični prijelaz Saint Bernard de Lacolle u Quebecu, jedan od glavnih između Kanade i Sjedinjenih Država, zatvoren je i evakuiran u petak zbog prijetnje bombom, izvijestila je policija. 

Promet u oba smjera na tom graničnom prijelazu, 60 km južno od Montreala, zatvoren je malo poslije 9.00 sati po mjesnom vremenu nakon "telefonske prijetnje carinskoj službi", rekla je za AFP Ingrid Asselin, pripadnica quebečkih sigurnosnih snaga.

"Sve zgrade su evakuirane" i dva sata nakon evakuacije još traje temeljito pretraživanje, dodala je. Prijelaz St. Bernadr de Lacolle između kanadske pokrajine Quebeca i američke savezne države New Yorka "na autocesti 15 trenutačno je zatvoren", objavili su kanadski graničari.

Uputili su vozače na najbliže granične prijelaze 20 km zapadno i 50 km istočno. Više od dva milijuna ljudi prođe svake godine preko tog važnog američko-kanadskog graničnog prijelaza.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije