Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Susret u Washingtonu

Zbog ove fotografije mediji pišu o još jednom Trumpovom 'šamaru Srbiji'

Veseli Trump
Foto: Facebook/Kadri Veseli
1/4
22.02.2017.
u 14:56

"Kosovo je blagoslovljeno jer ima podršku SAD-a. Dobio sam potvrdu da će SAD nastaviti podržavati Kosovo. Ovo je vječni savez", napisao je uz fotografiju sastanka u Washingtonu Veseli.

Predsjednik Skupštine Kosova, Kadri Veseli, na svom je Facebook profilu objavio fotografiju s američkim predsjednikom Donaldom Trumpom

"Kosovo je blagoslovljeno jer ima podršku SAD-a. Dobio sam potvrdu da će SAD nastaviti podržavati Kosovo. Ovo je vječni savez", napisao je uz fotografiju sastanka u Washingtonu Veseli. 

Čestitao im i obljetnicu nezavisnosti

Srpski Blic je tekst o susretu opremio s naslovom "još jedan šamar Srbiji" jer pokazuje da i nova američka administracija podržava nezavisnost Kosova protiv koje se Srbija bori. 

Nedavno je Donald Trump Kosovu čestitao i obljetnicu nezavisnost. "Budućnost suverenog, multietničkog i demokratskog Kosova zasnovana je na stabilnoj regiji Balkana, prosperitetnom i u potpunosti integriranom u međunarodnu zajednicu", napisao je Trump u čestitci. 

>>Albanski imigrant pao na koljena i zaplakao pred Clintonom: Spasili ste mi život!

>>'Trump će Balkan prepustiti Putinu'

Komentara 75

CR
crocro
15:42 22.02.2017.

Baš me zanima što će se dogoditi kada ovo pročita Šešelj. Stalno se slika s majicama na kojima je slika Donalda Trumpa. Hoće li imati hrabrosti skunuti majicu i spaliti je javno na trgu. Kao što npr. pali Hrvatske zastave. Mislim da su četničke vojvode lokotom zaključale jezik za donju vilicu. A bol koja će vječno trajati je da je predsjednik Trump prije primio nekog kosovskog dužnosnika nego srpskog. To jako, jako boli. Ali niti pisnuti ne smiju, sada će mo vidjeti koliko su hrabri i brzi na riječima. Trump samo pokazuje što misli o separatistima, okupatorima i aneksionarima, nije on slijep da ne vidi tko je izvor opasnosti u Europi. Možda je Šešelj u majici imao plan prvi doći do predsjednika Trumpa, ali su ga pretekli predstavnici samostalne i suverene Republike Kosovo.

IN
inox14
16:12 22.02.2017.

Sad se vidi koliko su Srbi nerealni, slijepi i naivni. Toliko su se uživjeli u svoj "značaj" i "veličinu" da na svakom koraku pucaju ko' tikve. Igraju na nekakvo prijateljstvo s Rusima koji ključivo gledaju svoj interes. Nadaju se vratitii Kosovo koje su nepovratno izgubili računajući na nekakav kavanski dogovor Putin-Trump. Pa Ameri imaju vojnu bazu na Kosovu. To je strateško pitanje i sigurno o Kosovu ne odlučujeTrump sam. Ukratko. "Vlaška posla"

KO
Konstantinos
15:26 22.02.2017.

Svaka cast! Bravo za Kosovo!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije