Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 153
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BiH

Zbog dojave o bombi evakuirani putnici na Međunarodnom aerodromu u Sarajevu

Sarajevo aerodrom
Foto: Zvonimir Coric/PIXSELL
06.03.2015.
u 23:10

Prema neslužbenim informacijama Klix.ba, riječ je o prijetnji vezanoj za zrakoplov koji je došao iz Istanbula

Na Međunarodnom aerodromu u Sarajevu u tijeku je kontradiverzijski pregled zrakoplova kompanije Turskish airlines zbog anonimne dojave o bombi, javlja Klix.ba.

Prema neslužbenim informacijama tog portala, riječ je o prijetnji vezanoj za zrakoplov koji je došao iz Istanbula. Djelatnica Granične policije BiH Sanela Dujković potvrdila je za Klix.ba da je na Međunarodnom aerodromu trenutno u tijeku kontradiverzijski pregled putnika, kompletnog aviona i sve prtljage u skladu s procedurama.

"Putnici su evakuirani, a budući da se radi o ozbiljnom kontradiverzijskom pregledu, on će potrajati i nekoliko sati i postoji mogućnost da će doći do kašnjenja letova", rekla je Dujković za Klix.ba

>> Nakon dojave o bombi, norveški avion prisilno sletio u Švedskoj

Komentara 1

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije