Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 104
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dramatično gašenje

Zapalio se neboder: Vatra gutala kat po kat, evakuirali 150 ljudi!

Sibir,požar,neboder
Foto: Youtube Screenshot
1/3
21.09.2014.
u 21:08

Vatra je buknula u prizemlju stambene 25-katnice u Sibiru i brzo se proširila prema vrhu

Vatrogasci su uložili goleme napore da bi ugasili požar koji je danas buknuo u stambenoj zgradu u ruskom gradu Krasnojarsk u Sibiru.

Iz zgrade su, javlja Telegraph, evakuirali 150 stanovnika, a vatra koja je buknula u prizemlju brzo se proširila na ostatak 25-katnice i umalo dosegla zadnje katove zgrade. Još uvijek nije poznato što je uzrokovalo požar. Policija istražuje što je dovelo do pojave vatre.

>>Udar munje izazvao veliki požar. Izgorjela im 3 traktora, staje, drvarnica...

>>U požaru izgorjelo više od 50 pasa, uhićen tinejdžer

Komentara 5

Avatar Debilni-hrvatina
Debilni-hrvatina
17:45 21.09.2014.

Dobro je da nije u USA-vec bi se davno urusio ;-)

BE
belimo
18:55 21.09.2014.

Nisam stručnjak za građevinu ali bih rekao da je u pitanju stiropor fasada A ako su još i prozori od PVC-a katastrofa je bila neizbježna. Kod nas se stiropor stalno forsira u smislu energetske učinkovitosti a u stvarnosti zgradu oblačimo u dobro gorivu materiju koja ima atest o samogasivosti. Pitanje je dana kada se nešto slično može desiti kod nas.

Avatar Lutkica
Lutkica
21:22 21.09.2014.

?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije