Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pokušali oštetiti i školu

Zapalili učenički dom zbog sraza Modrića i Ronalda?

Modrić Ronaldo
Foto: Reuters/PIXSELL
1/4
27.06.2016.
u 16:42

Učenicima su zabranili gledati utakmicu Hrvatska – Portugal čiji je početak bio u subotu u 22 sata po lokalnom vremenu, najvjerojatnije zato što je utakmica počinjala kasno navečer

Kenijske vlasti istražuju jesu li učenici zapalili sobe u učeničkom domu zato što im je bilo zabranjeno gledati utakmicu Europskog nogometnog prvenstva između Hrvatske i Portugala, piše BBC

Neredi su u subotu navečer počeli kada je dio učenika počeo bacati kamenje i vikati "naša prava", kazao je ravnatelj srednje škole za dječake u gradu Kisii Andrew Otara. 

Učenicima su bili zabranili gledati utakmicu Hrvatska – Portugal čiji je početak bio u subotu u 22 sata po lokalnom vremenu, najvjerojatnije zato što je utakmica počinjala kasno navečer.  

Učenici su zapalili sedam od devet soba u učeničkom domu te su pokušali oštetiti i obližnju žensku školu. Podsjetimo, Portugal je u subotu u osmini finala Eura, u srazu realovaca Luke Modrića i Cristiana Ronalda, rezultatom 1-0 izbacio Hrvatsku iz daljnjeg natjecanja.

>>Pročitajte dirljivu poruku Luke Modrića hrvatskim navijačima

>>Pet uhićenih u Splitu i Šibeniku, sumnja se da su sudjelovali u neredima na Euru

Komentara 4

IP
ispeci.pa.reci
17:15 27.06.2016.

saznali su rezultat i poludili...hehe

OB
ObrenM
17:23 27.06.2016.

A mi im skupljajmo pomoc za zivot i skolovanje.

Avatar nekakav
nekakav
07:35 28.06.2016.

pokušali oštetiti i žensku školu... u toj se činjenici nalazi i uzrok ovog divljanja. a ne nogomet, još manje portugalci i hrvati.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije