Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 29
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SIRIJSKI MINISTAR:

'Svaki strani vojnik koji uđe u Siriju kući će se vratiti u lijesu'

Walid al-Moualem
Foto: Reuters/PIXSELL
1/3
06.02.2016.
u 13:16

Walid al-Moualem je rekao da dogovor o prekidu vatre nije moguć dok se ne zatvore granice s Turskom i Jordanom

Sirijski ministar vanjskih poslova upozorio je da će se svi strani borci koji uđu u Siriju bez dozvole da bi se borili na terenu "vratiti doma u ljesovima", prenosi ITV. Čini se da je upozorenje upućeno Saudijskoj Arabiji, koja je nedavno objavila da je spremna poslati vojnike u Siriju.

Walid al-Moualem je rekao da dogovor o prekidu vatre nije moguć dok se ne zatvore granice s Turskom i Jordanom. Tisuće su krenule prema granici s Turskom nakon novog vala borbe u Alepu.

>> Rusija: Turska će napasti Siriju da zaustavi Kurde

>> Moskva i Damask odgovorni za smrt 400.000 ljudi u Siriji

Komentara 44

KR
Kristijan76
14:48 06.02.2016.

Svaka cast! Za ove koji ne razumiju kako medjunarodno pravo funkcionira, ruski i iranski vojnici su legalno u Siriji, na zahtjev legalne sirijske vlasti. Za razliku or raznih Al-Nusra, ISILa i slicnih americko-saudijskih satelita

GV
golub Vaso
13:49 06.02.2016.

samo je jedna legitimna vlast u siriji i ona može davati dozvole, tako da su rusi i iranci LEGALNO u siriji

FO
ForeignLegion1987
14:59 06.02.2016.

tako je turski predsjednik erdogan je ujedno predsjednik isila....tu granicu treba zatvoriti,,,ne samo prema siriji,,,,nego sve granice zemalja koji granice sa turskom treba zatvoriti ,,,tada ce biti zaustavljen protok umobolnika koji idu u siriju na ratista,,,jer svi koji odlaze tamo ili su alkoholocari ili kriminalci ili narkomani nijedan pametan jkos nije otisao jer da je pametan shvatio bi da sirija nije njegova zemlaj i nema se zasto tamo boriti tu je prvenstveno rijec o bosancima koji idu tamo zaista im je potrebno lijecenje i treba napraviti posebnu ustanovu za njih jer to je bolesnik do bolesnika,,,od bilala bosnica do ostalih umobolnika......vehabije treba pohapsiti i dotalno uh unistiti jer oni su prijetnja i samoj bosni a i ostalim zemljama sto granice sa bosnom moglo bi doci do nekig atentata od strane tih narkomana vehabija,,,ali ako do toga dodje biti ce sbrisani sa lica zemlje u roku od 24 sata nece ostati ni ,.,,,,v,,, od vehabija

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije