Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 127
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Srpski premijer

Vučić čestitao Plenkoviću: U meni ćete imati iskrenog partnera

Aleksandar Vučić
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
20.10.2016.
u 12:00

Nadam se da ćete vi i Vlada Republike Hrvatske svojim radom pridonijeti dobrosusjedskim odnosima, dobrobiti i prosperitetnoj budućnosti naših dviju zemalja", napisao je Vučić u čestitci

Srpski premijer Aleksandar Vučić čestitao je Andreju Plenkoviću na izglasavanju povjerenja novoj hrvatskoj Vladi, piše B92.  

– U ime Vlade Republike Srbije i svoje ime, srdačno vam čestitam imenovanje na dužnost predsjednika Vlade Republike Hrvatske. Nadam se da ćete vi i Vlada Republike Hrvatske svojim radom pridonijeti dobrosusjedskim odnosima, dobrobiti i prosperitetnoj budućnosti naših dviju zemalja – napisao je Vučić u čestitci. 

– U Vladi Republike Srbije i meni osobno imat ćete iskrenog partnera u ostvarenju takvog cilja, jer je naša suradnja i značajan oslonac za mir i stabilnost u regiji, kao i promociju zajedničkih europskih vrijednosti – napisao je Vučić i Plenkoviću poželio mnogo uspjeha u obavljanju nove i odgovorne dužnosti. 

>>Braniteljske udruge stale uz Plenkovića: Obuljen je stručna, a Hribar se već ispričao braniteljima

>>Evo što strane agencije pišu o novoj Vladi Andreja Plenkovića

Komentara 52

TW
TWITOIST
13:48 20.10.2016.

Vjerovatno ce se susresti u Glini.

Avatar ludiplavi24
ludiplavi24
13:16 20.10.2016.

Kaj je Vučić gay da želi biti Plenkijev partner? Hoće ić skupa na gay pride?

MI
Mimizo
14:23 20.10.2016.

nemoj nas samo ti hvaliti i želiti dobro jer odmah sam zasbrinut

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije