Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 45
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Profesor Simić

'Vučić angažiranjem Blaira kao da želi počiniti političko samoubojstvo'

blair
Foto: Pixsell
20.02.2015.
u 20:10

– Mi plaćamo osobu koja je uništila zemlju prije 16 godina – rekao je Simić.

Profesor Višeslav Simić u razgovoru za RT izjavio je da Srbija ima marionetsku vladu koja mora djelovati u interesu zapada te da je to jedino logično objašnjenje iza odluke Beograda da kao savjetnika angažira Tonyja Blaira.

Na pitanje zašto bi Srbija ikada zaposlila nekog poput bivšeg britanskog premijera Blaira koji je se tako jako zalagao za bombardiranje te zemlje, Simić je kazao da je ''jedan od možda sarkastičnih pogleda da aktualni premijer Srbije želi počiniti političko samoubojstvo, još jedno na svom dugom popisu političkih samoubojstava''. 

– Ne mislim da je moguće da bi Tony Blair bio prijatelj sa Srbijom na bilo koji način... pogotovo jer je za prijateljstvo potrebno dvoje, a Srbi se neće ponovno sprijateljiti s njime. Jedini logični zaključak jest da se ovo dogodilo jer je srpska vlada marionetska vlada i mora učiniti ono što im stranci, u ovom slučaju Zapad, SAD, Velika Britanija i neke druge europske zemlje, govore da učine. Zato izgleda da mi legalno plaćamo osobu koja je uništila zemlju prije 16 godina – dodao je Simić za RT

>> Guardian: Tony Blair bit će savjetnik Aleksandra Vučića

Komentara 18

Avatar emilsalis
emilsalis
05:41 21.02.2015.

Jel to onaj Tony sto je Busa podrzao u pronalazenju atomske bobme u Iraku ????

HE
hermet
21:29 20.02.2015.

Volio bih da netko iz resorne branše naših promišljatelja, akademika, altruista i ostalih parazita, sisača krvi našeg naroda isto već jednom kaže da nam je vlada marionetska i da netko drugi donosi odluke, ali je problem što im ta ista vlada odobrava sredstva pa moraju imati gubicu zatvorenu, umjesto da upozoravaju i vrište o tome. Glume vertikalu u društvu kad ih netko izvuče iz ormara, a napisat će knjigu o nečemu što nitko ne razumije osim njih samih.

Avatar mnogotaman
mnogotaman
20:21 20.02.2015.

odgovor je jednostavan...zato jer je Vucic strani igrac...kome jos to nije jasno

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije