Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 51
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'teroristički napad'

Vozač se zabio u grupu pješaka u Jeruzalemu. Poginula beba, osam osoba ozlijeđeno

nesreća u Jeruzalemu
Foto: Reuters/PIXSELL
1/8
22.10.2014.
u 22:57

Policija je potvrdila da se radilo o terorističkom napadu. Naveli su da je vozač bio u zatvoru zbog terorističkih aktivnosti.

Vozač se automobilom zabio u grupu pješaka na željezničkoj stanici u Jeruzalemu pri čemu je poginula jedna beba, a osam osoba je ozlijeđeno, javlja Reuters, a prenosi Newsweek.

Automobilom je upravljao 21-godišnji Palestinac kojeg je policija identificirala kao Adbela-Rahmana Shaloudija te koji je prema riječima glasnogovornika policije Mickyja Rosenfelda stanovnik arapskog istočnog Jeruzalema. On je, prema navodima policije, pješice pokušao pobjeći s mjesta događaja. Policija ga je spriječila u tome. Izvijestili su da su ga upucali dok je bježao te da se nalazi u bolnici u teškom stanju. Osim njega u teškom stanju su, kako su izvijestili, i dvije osobe koje su se nalazile u grupi pješaka.

Policija je potvrdila da se radilo o terorističkom napadu.

- Vozač je stanovnik Silwana i ima terorističku pozadinu. Bio je u zatvoru zbog terorističkih aktivnosti - kazao je glasnogovornik policije Micky Rosenfeld.

>> Usmrtio radnika pa se bagerom zaletio na autobus

Komentara 10

PA
pacoje
00:21 23.10.2014.

bolnice,Bozje kuce, UN zgrade,skole,613 ubijene djece, nije teroristicka akcija ! nego to zovu kao obrana..a kada jedan palestinac autom nesto napravi,odmah bez sudjenja on je terorist

MX
Mister X
23:17 22.10.2014.

Jedno je jasno da su nas naučili da nepostoji Palestinac a da nije terorista ili bio terorista ? .. Ili če biti jel i nemaju neko drigo zanimanje . A Za Izrael znamo da ima pravo da se brani , , ( najbolja obrana je ono zadnje što su izveli!) dakako jel nisu separirani Rusi koji se još eto moraju da bore za to pravo na samodbranu !

KI
-KIKKI-
12:29 24.10.2014.

Pošto je preživio sad bude ostao bez djevica, katastrofa... Ima u svakoj religiji bisera zato i ne vjerujem previše ni jednoj, ali vjerovati ako ubiješ nevjernike da te čeka u raju brdo djevica i općenito povezivati sex s živom poslije smrti je najveća nebuloza!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije