Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 176
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Slobodan zbog bolesti

Vojislav Šešelj sudjelovat će u reality showu 'Parovi'

Vojislav Šešelj
screenshot/youtube
01.09.2015.
u 21:07

Prema riječima glavnog urednika televizije Happy Milomira Marića s Šešeljom je dogovoreno da sudjeluje u njihovom showu

Kada je prije devet mjeseci izlazio iz haaškoga pritvora za ratnog zločinca Vojislava Šešelja govorilo se da je teško bolestan te da je jedan od razloga njegovog puštanja na slobodu strah da ne umre u tamošnjem zatvoru.

Međutim, izgleda kako se zdravstveno stanje Šešelja, četničkog vojvode i predsjednika Srpske radikalne stranke, naglo popravilo. Naime, on večeras sudjeluje u emisije srbijanske televizije Happy "Ćirilica" gdje govori o svojoj prošlosti, Haagu, odnosu sa Hrvatskom… Spomenuo je i Ivu Josipovića, Kolindu Grabar-Kitarović, Zorana Milanovića, Tomislava Karamarka.

Sudjeluje u reality showu

Šešelj ipak neće stati samo na tome nego je spreman provesti barem tjedan dana u srpskom realityju "Parovi". Prema riječima glavnog urednika televizije Happy Milomira Marića s Šešeljom je dogovoreno da sudjeluje u njihovom showu te da će tamo biti koliko izdrži.

Navodno kako je imao samo jedan uvjet, a to je da ga se osigura kako ga nitko ne bi gađao da ga ne ozlijedi. Inače, večeras u studiju Happy TV je i nekoliko hrvatskih hrvatskih celebrityja.

>>Vojislav Šešelj u Beogradu opet palio hrvatsku zastavu

>>Šešeljevo stanje se pogoršalo: 'Mora se boriti za život, nema govora o bavljenju politikom'

Komentara 47

PA
pacoje
21:48 01.09.2015.

dosli smo u vrijeme, kada se nenormalno promovira kao normalno, nepravda kao kao pravo a zlocinci vladaju drzavama... rat velikih razmjera u svijetu je u pocetku, a brzo ce planuti ovaj globus

DM
dr_max
21:30 01.09.2015.

Poželimo mu uspjeh da pokupi kakvu spolnu boleštinu u rektalnom predjelu.

Avatar Festival menstruacije
Festival menstruacije
21:25 01.09.2015.

A s kim će biti u paru, Josipovićem ili Popušićkom?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije