Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vojislav Šešelj:

'Poslao sam Kolindi šleper srpskih čokoladica, a u Zagreb ću doći kao predsjednik Srbije'

08.12.2016.
u 13:21

Skandalozan komentar: Budući da nije mogla sve sama pojesti, čokolade je dijelila srpskoj djeci Dubrovnika

Kontroverzni srpski političar Vojislav Šešelj danas je rekao kako očekuje da predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović ukine zabranu njegova ulaska u Hrvatsku.

Kako prenosi Blic, Šešelj je također najavio da će posjetiti Zagreb kao predsjednik Srbije, a na skandalozan način komentirao je i predsjedničino dijeljenje srpskih čokoladica djeci u Dubrovniku rekavši da joj je on osobno poslao pun šleper čokoladica iz Srbije koje je onda, kako je rekao, odnijela u srpski Dubrovnik i podijelila srpskoj djeci.

Šešelj je slučaj čokoladica komentirao i danas na Twitteru.

– Mojoj dragoj Kolindici poslao sam pun šleper srpskih čokolada. Pošto nije mogla sve sama pojesti, čokolade je dijelila srpskoj djeci Dubrovnika – napisao je Šešelj.

>> Šešelj dobio putovnicu: 'Stižem u Zagreb, da s Kolindom provedem romantičan vikend na Pantovčaku'

>> Šešelj na Twitteru likovao pa pisao i hrvatskoj predsjednici: 'Dolazim u službeni posjet'

Komentara 60

NE
Nenadjebivi
14:29 08.12.2016.

Ja bih zaista volio da Šešelj postane predsjednik Srbije , to bi baš bilo zanimljivo ali mislim da ni Srbi nisu dovoljno ludi da njega izaberu , a za nas Hrvate zbilja nema nikakve realne opasnosti od Šešelja ni približno kao 90-tih u sasvim drukčijim okolnostima a ni tada nije prava opasnost prijetila od njega nego od onih koji su ga pustili s lanca a razlog zašto navijam za Šešelja je moja želja da odnosi Hrvatske i Srbije budu što hladniji i slabiji a Šešelj bi svakako tome znatno pridonio .

OV
ovrhovršitelj
13:35 08.12.2016.

nisam ljubitelj Milanovicove politike ali je covjek dobro rekao " šaka jada"

KA
kažemja
17:58 08.12.2016.

Čak je i rak pobjegao od njega!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije