Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 190
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Snowden objavio

Vođu ISIL-a obučio je izraelski Mossad

Abu Bakr al-Baghdadi
Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
27.07.2014.
u 23:25

Američke i britanske obavještajne službe u suradnji s izraelskim Mossadom radile su na stvaranju takozvane Islamske države Iraka i Levanta

Bivši američki obavještajac Edward Snowden otkrio je da su američke i britanske obavještajne službe u suradnji s izraelskim Mossadom radile na stvaranju takozvane Islamske države Iraka i Levanta (ISIL).

Prema Snowdenovim podacima, to je napravljeno kako bi se sve islamske ekstremiste privuklo na jedno mjesto, a s ciljem zaštite Izraela tako da se u blizini židovske države stvori snažan neprijatelj.

Snowden je iznio i podatak da je vođu ISIL-a Baghdadija obučavao Mossad.

>>ISIL u zrak dignuo grob biblijskog proroka Jone

>>Islamisti naredili obrezivanje svih žena u kalifatu

Komentara 14

DI
dokazano.istinito
02:53 28.07.2014.

ovakve propagande samo zapad moze da smisli, zar izrael nema dosta neprijatelja i bez isisa, zar nije izrael taj koji cini zlocine i nepravde svuda....a sto se tice toga da su izrael i amerika destabilizirali ceo svijet i to je je tocno, mada ponekad su negdje i sprecavali zlocine, naprimjer balkan,, ali i tu nisu bas demokratski, jer i dalje oni drze svu kontrolu a ne domacini

Avatar superhik74
superhik74
23:31 27.07.2014.

Ha, ha, ha… otkrivamo toplu vodu, pa svi su ovi ratovi na Bliskom Istoku organizirani i poticani od Velike Britanije, SAD i Izraela. Kome to nije do sada jasno i vjerojatno je u stanju duboke kome.

Avatar superhik74
superhik74
23:41 27.07.2014.

Balfour declaration iz 1917 obecava finacijeru I svjetskog rata cionistickom bankaru Rothschildu osnivanje zidovske drzave na bliskom istoku u zamjenu za uvlacenje SAD u rat na strani Velike Britanije i Francuske koje su do tada gubile, sto je ovome odgovaralo jer inace od gubitnika ne bi nikad naplatio kredite koje im je dao (To su mu kasnije platili Njemci kojima su nametnuti ponizavajuci uvjeti). Cionisti su vec citavo stoljece ukljuceni u ratove, masakre, zbacivanje vlada, potpore diktatorima i slicne"aktivnosti" na Bliskom istoku i sire, tako da ova informacija nista ne zacudjuje, samo potvrdjuje pravilo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije