Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Slučaj nestalog Boeinga

Voditelj australske potrage: Vrlo je vjerojatno da pronađeni dio pripada nestalom avionu s leta MH370

dijelovi aviona
Foto: Reuters/PIXSELL
31.07.2015.
u 09:52

Dolan koji vodi australsku potragu za avionom kazao je da se operacija nastavlja ''na pravom mjestu'' u južnom dijelu oceana.

''Vrlo je vjerojatno'' da dio pronađen na otoku Reunion u Indijskom oceanu pripada nestalom avionu s leta MH370, rekao je Martin Dolan voditelj australskog ureda za sigurnost prometa za BBC.

Dolan koji vodi australsku potragu za avionom kazao je da se operacija nastavlja ''na pravom mjestu'' u južnom dijelu oceana.

Dio aviona koji je pronađen u srijedu, a za koji stručnjaci za avijaciju kažu da izgleda kao zakrilce, bit će poslan u Francusku na analizu. Podsjetimo, Boeing 777 kompanije Malaysia Airlines nestao je na putu iz Kuala Lumpura u Peking u ožujku prošle godine. U njemu je bilo 239 putnika i članova posade.

Dolan je za BBC rekao da je ''sve uvjereniji da je olupina povezana sa zrakoplovom 777''. 

- Ne postoji ni jedan drugi zabilježen slučaj o tome da je Boeing 777 izgubio zakrilce - kazao je.

>> Na otoku Reunionu pronađeni dijelovi nestalog malezijskog aviona MH370?

>> Nakon pronalaska dijela krila, na otoku Reunion otkriven i kovčeg

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije