Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 20
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVA KARIJERA

Vođa kampanje za Brexit Farage ima novi posao, i to u Americi

Nigel farage se sureo s Donaldom trumpom u New Yorku
Foto: Reuters
1/4
22.01.2017.
u 11:59

Farage je blisko povezan s novim američkim predsjednikom Donaldom Trumpom a prošli mjesec posjetio je izabranog predsjednika u Trump Toweru u New Yorku.

Nigel Farage, koji je vodio kampanju za izlazak Velike Britanije iz Europske unije, postao je analitičar televizijske mreže Fox News, objavila je mreža.

Bivši čelnik britanske Neovisne stranke "radit će političke analize" za Fox News Channel i Fox Business Network, navodi se u izjavi.

Farage je blisko povezan s novim američkim predsjednikom Donaldom Trumpom a prošli mjesec posjetio je izabranog predsjednika u Trump Toweru u New Yorku.

On je prošle godine vodio kampanju za Trumpa smatrajući da nekretninski tajkun i zvijezda reality showa osjeća isti bijes protiv globalizacije i vladajućih elita.

Kao nagradu za njegovu lojalnost, Trump je Faragea preporučio za dužnost britanskog veleposlanika u SAD-u, što je iznerviralo Downing Street.

Guardian piše da se njih dvojica čuju telefonom barem triput tjedno i da je Fox objavio vijest o Farageu tijekom trajanja Trumpove inauguracije. 

Komentara 3

Avatar lvan12
lvan12
12:16 22.01.2017.

Neznatne ni naslov napisati kako spada... Nije Fow News već Fox News.

ZD
zg_dubrava
12:19 22.01.2017.

pa nisi ni ti puno bolji...

RU
RupertMelkus
12:28 22.01.2017.

Nek sad pokrene kampanju za izlazak saveznih država iz USA

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije