Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JASNA PORUKA

Vođa Hezbollaha: Ne želimo rat s Izraelom, ali ga se ne bojimo

Hezbollah
Foto: Reuters/PIXSELL
1/3
30.01.2015.
u 18:49

"Moramo napraviti razliku između te dvije stvari, a i Izraelci to također moraju jako dobro razumjeti"

Hezbollah ne želi rat s Izraelom, ali ga se ne boji, poručio je danas vođa te libanonske skupine Sayyed Hassan Nasrallah, prenosi Reuters.

- Ne želimo rat, ali ga se ne bojimo i moramo napraviti razliku između te dvije stvari, a i Izraelci to također moraju jako dobro razumjeti - rekao je Nasrallah govoreći na komemoraciji za šestero boraca Hezbollaha i iranskog generala koji su ubijeni u izraelskom napadu u Siriji 18. siječnja. Hezbollah je uzvratio u srijedu raketnim napadom na granici u kojemu je stradalo dvoje izraelskih vojnika.

Nasrallah je poručio da će Hezbollah Izrael smatrati odgovornim u slučaju novih smaknuća svojih vođa ili boraca.

- Imamo pravo odgovoriti bilo gdje i bilo kada na način koji smatramo primjerenim - rekao je Nasrallah. Njegov govor putem ekrana i uz pljesak pratili su okupljeni građani u Bejrutu.

>> Nevoljko donesena odluka - EU će Hezbollah proglasiti teroristima!

>> Raste mržnja prema muslimanima u Europi: 'Gledaju nas kao tempiranu bombu'

Komentara 18

DU
Deleted user
20:04 30.01.2015.

Pa kako to Izrael napada Hezbollah - protivnike zloglaglasnog ISIL-a ? Čovjek bi pomislio da su točne glasine koje tvrde da Izrael financira,naoružava i svakovrsno pomaže islamske koljače iz ISIL-a.

XA
xaron
20:36 30.01.2015.

Ovo je jedini lider u islamskom svijetu koji nešto vrijedi.

Avatar viki_nuland
viki_nuland
19:07 30.01.2015.

Do sada je Izrael navikao da moze ubijati bez posljedica pa kada su neki dan ubili 5 Libanonaca i jednog Iranca na teritoriju Sirije (cudi me da im "zapad" nije uveo sankcije zbog narusavanja teritorijalnog integriteta, ha, ha, ha...) odmah su dobili odgovor po vlastitom receptu "oko za oko zub za zub". 2006 su dobili po nosu a danas je Hezbolah neusporedivo bolje naoruzan.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije