Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 187
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
rade na popravku

Vlasnici Fukushime objavili snimke nuklearnog bazena

Zagrebački maraton
11.02.2012.
u 10:00

Nuklearna elektrana uništena je 11. ožujka lani u potresu i tsunamiju koji je pogodio Japan

Japanski vlasnici nuklearke Fukushima Daiichi objavili su video nuklearnoga bazena u četvrtom reaktoru uslijed priprema za uklanjanje opasnih dijelova nakon čega će započeti oporavak tsunamijem i potresom pogođene nuklearke.

Nuklearna elektrana uništena je 11. ožujka lani.

Ključne riječi

Komentara 3

UK
Ugo Kajvez
13:13 11.02.2012.

Šta imaju objavljivati bilo što !!!! ............... neka očiste i zatvore to smeće, ............... nepovratno ............... zagađuju ............. svoju zemlju i cijeli svijet !!!!!!!!!!!!!!! . Sad vidim zapravo koliko su japanci ................ nesposobni !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ........... zato su i izgubili rat.

UK
Ugo Kajvez
13:15 11.02.2012.

Stvori će sve veći i već animozitet spram sebe u svijetu, ............. već radioaktivno zagađenje došlo do zap. obale sj. amerike ............. koje neće .............. otić, bar u idućih 30 000 godina !!!! ...................

UK
Ugo Kajvez
13:20 11.02.2012.

Već im je i jedan dio tokija zagađen toliko da nebi zapravo ljudi uopće u tim područima trebali živjeti, .............. nije čudo što države svijeta miču veleposlanstva iz tokija ....... a i veliki multinacionalne kompanije sele svoje ljudstvo ................

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije