Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 69
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RUSKI PREDSJEDNIK

Putin pozirao za kalendar i pokazao mekšu stranu, ali i poručio: 'Spremni smo upotrijebiti oružje za obranu'

vladimir putin
Foto: Screenshot Twitter
1/4
17.10.2016.
u 15:19

Na jednoj fotografiji tako pozira s mačkicom, a na drugoj grli dijete odjeven u skijašku opremu

Bliži se 2017. godina, što za mnoge znači da je vrijeme za nabavku novog kalendara. Rusi, između ostalog, sada mogu odabrati kalendar s njihovim predsjednikom Vladimirom Putinom, na kojemu pozira u različitim situacijama.

Putin u javnosti ima pomalo snagatorski imidž, ali u ovom kalendaru pokazuje i mekšu stranu. Na jednoj fotografiji tako pozira s mačkicom, a na drugoj grli dijete odjeven u skijašku opremu.

Tu su i fotke na kojima jaše konja te sjedi na drvetu i u zrakoplovu, a uz koje stoje Putinovi citati koji pokazuju da s njim ipak nema šale.

"Rusija je miroljubiva zemlja (...) Ne trebamo tuđe teritorije, ne trebamo tuđe prirodne resurse, ali ako smo ugroženi, spremni smo upotrijebiti oružje kako bismo zajamčili vlastitu sigurnost", piše u kalendaru, prenosi Mirror.

Sličan kalendar Putin je izdao i prošle godine, a tada je grlio pse, mirisao cvijeće i vježbao.

>> Putin: Odnosi Rusije i SAD-a pogoršali su se zbog Jugoslavije

>> Podgrijavanje novog hladnog rata: Putin pozvao ruske dužnosnike da vrate obitelji iz inozemstva!

Ključne riječi

Komentara 11

ML
Mlinaric
17:39 17.10.2016.

siguran sa da ne bi bacali bombe na skole i bolnice, rusi nisu takvi kakve ih svijet prikazuje

SV
stjepan v.
16:37 17.10.2016.

zna on kada bi poceo rat, rusa bi ostalo samo 1% zivih!

Avatar oxi
oxi
21:11 17.10.2016.

Trajno i slobodno razmještanje zrakoplovnih snaga u Siriji, nepristajanje na jednostrano primirje, slanje novih sustava S-300VM u luku Tartus i polazak nosača zrakoplova "Admiral Kuznjecov" i nuklearnog razarača "Petar Veliki" u vode Sirije, uz sve što je ranije učinila Rusija, nije bilo dovoljno da Washington i saveznici shvate da Moskva neće ostaviti Damask na cjedilu i zemlju prepustiti vladavini hordi koljača koje su trebale svrgnuti vladu Bashara Al-Assada.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije