Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 117
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nevjerojatno

Šokantna snimka: Bacio dijete s mosta dok je majka sa strane navijala

Video
Foto: Youtube/Screenshot
1/2
31.08.2016.
u 22:30

Događaj su snimili šokirani kupači...

U američkom gradu Montesano, sa osam metara visine, muškarac je bavio četverogodišnje dijete s mosta. 

Cijelo to vrijeme majka djeteta stajala je sa strane i veselo navijala. Tužitelji će odlučiti hoće li protiv majke dignuti optužnicu, a policija istražuje muškarca koji je majčin dečko.

"To je željeznički most s kojeg često znamo skakati u vodu, no visoko je i treba biti oprezan. Muškarac je bacio dijete i kad je udarilo mislio sam da je slomilo vrat. Nestalo je pod vodom i isplivalo jer je na sebi imalo prsluk. Cijelo vrijeme je vrištalo" - rekao je jedan od šokiranih kupača.

Svi oni vikali su muškarci da to ne radi, no one je odvratio da je to njegovo dijete i da se ne miješaju. Čitava stvar bila mu je očito jako zabavna.

Mislim da takvi ljudi zaista ne bi trebali imati djecu - rekla je svjedokinja Brianna Jones (18) za Washington Post. 

>> Malo ju je ponijelo: Ova preslatka djevojčica (2) zaista dramatično pjeva abecedu

Ključne riječi

Komentara 8

TH
than
22:58 31.08.2016.

Sa 8 metara visine baciti 4godisnje dijete u rijeku ?!?!?! Sto su oni ocekivali da ce se dogoditi ? Oboje u zatvor...

MA
mađar
23:22 31.08.2016.

majkin????ima li nekog PISMENOG u ovom istočnjačkom listu!?

OB
ObrenM
15:54 02.09.2016.

Kamo ovaj svijet ide? Ubrzo ce se ovakove, a mozda i gore nastranosti prikazivati kao performance.Kod nas je pred vise godina"umjetnica" Vlasta Delimar pred djecom i ostalom publikom prikazala svoj umjetnicki rad sa klanjem zive kokosi i prskanjem krvi uokolo.Sada izgleda neostvarivo, ali ce doci i do toga da ce sotonisticke sekte prikazivati ljudske zrtve, cega ima i sada -samo u tajnosti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije