Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'ŠTO S OVIM?'

VIDEO Melania Trump poklonom iznenadila Michelle Obamu pa izazvala malu pomutnju

melania
Foto: screenshot/youtube
1/6
20.01.2017.
u 22:15

- Pričekajte sekundu, ja ću srediti protokol - kazao je Obama i uzeo poklon te ga unio u Bijelu kuću.

Kao što to i obično biva kod velikih događaja, mnogi korisnici interneta izdvojili su jedan trenutak koji se dogodio prije inauguracije Donalda Trumpa.

Kada su Melania i Donald došli u Bijelu kuću, Melania je donijela poklon za Michelle Obamu. Bila je to poveća kutija draguljarske kuće Tiffany&Co što je stvorilo probleme u protokolu.

Dok je Obama objašnjavao kakav je protokol i govorio Donaldu i Melaniji gdje da stanu, zbunjena Michelle nije znala što bi s poklonom i gdje bi ga stavila da se može fotografirati.

- Pričekajte sekundu, ja ću srediti protokol - kazao je Obama i uzeo poklon te ga unio u Bijelu kuću.

Ljudima je bio zanimljiv izraz lica Michelle Obame koja nije znala što da radi s poklonom dok neki smatraju da joj se kutija nije sviđala

>> Trump već povukao prve poteze kao 45. američki predsjednik, a u govoru je oštro poručio: 'Islamski ću radikalizam izbrisati s lica zemlje!'

Komentara 14

CR
cronada
22:53 20.01.2017.

Melanija je svoju ulogu First Lady super odradila!!! Elegantno i pristojno a darovanje je bez obzira na protokol ljudski spontani cin koji takode ima svoju vrijednost!!

AH
Ahilej
22:35 20.01.2017.

Kakva gospoda ovi Trumpovi.

NI
Nikomah95
00:15 21.01.2017.

ovako je i jadni Harambe izgledao kad mu je dijete palo u ruke...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije