Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 146
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAPETA SITUACIJA U SARAJEVU

Verbalni sukob Vučića s premijerom Kosova: Što se događa s otimanjem srpske imovine?

16.03.2017.
u 07:42

Susret u jednom sarajevskom restoranu održan je pod velikim mjerama osiguranja

Predsjednici vlada Srbije, Kosova i Albanije sastali su se u srijedu navečer u Sarajevu uoči summita premijera šest država zapadnog Balkana koji će se u četvrtak održati u tom gradu.

Aleksandar Vučić, Isa Mustafa i Edi Rama u Sarajevo su stigli prije njihovih kolega iz Makedonije i Crne Gore, a na neformalnoj večeri kao domaćin ih je okupio predsjedatelj Vijeća ministara Bosne i Hercegovine Denis Zvizdić.

Susret u jednom sarajevskom restoranu održan je pod velikim mjerama osiguranja, a policija je novinare i fotoreportere svo vrijeme držala na pristojnoj udaljenosti no medijima su proslijeđene fotografije četvorice premijera u opuštenom ambijentu.

Na večeri je došlo do verbalnog sukoba između Aleksandra Vučića i Ise Mustafe, koji je ranije danas potpisao zakon kojim namjerava svu imovinu na Kosovu registriranu na SFRJ, Srbiju i Autonomnu pokrajinu Kosovo prepisati na Kosovo.

Kako piše Blic, Vučić je na početku večere pitao Mustafu 'što se događa s otimanjem srpske imovine na Kosovu' te 'je li on to sve smislio ili je imao nečiju pomoć'.

Navode kako je atmosfera među uzvanicima bila 'napeta, na trenutke i neugodna' zbog sukoba Vučića i Mustafe. 

>> Sarajevo: Vučić, Mustafa i Rama za istim stolom

Komentara 29

DU
Deleted user
13:22 16.03.2017.

papir svasta trpi...pa i ovakve nebuloze...na dobrom su putu da vrate vojsku i policiju Srbije na Kosovo i Metohije... i to pre predvidjenog roka

AN
anticenzura
10:38 16.03.2017.

Ne moze on pripisati imovinu na Kosovo, kada mu drzavu pola covjecanstva nije priznalo, Rusija, Kina, Indija i ostali.

MM
m.muharremi
09:49 17.03.2017.

Mi na Kosovu imamo vrlo efikasna sredstva za suprotstaviti se nepopravljivum srpskim parazitima i kradljvcima i , Vučić to vrlo dobro zna ,on zna da i imovinu sukseije Kosovo mora dobiti nazad , i odštetu mora platiti ...ma sve cece platiti, a njemu , ako treba njemu nesto za predizbornu kampanju ,nesto pred svojim glasačima da se predstavi kao neki džek onda neka mu bude ali ,s kosovskom imovinom srbija nema nista. Prije Vucica , imovinu Kosova trebao tražiti Erdogan jer , 500 g.kosovo bila njegova kolonija ali , on niti pomnije imovinu Kosova a Vučić ,neki iskompleksirani provincijalac , željan da se istakne , kazao skupu tko je on i koliko on ustvari zna..to je sve

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije