Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
I tu je podjela!

Sarajevo za Hillary Clinton, Istočno Sarajevo za Trumpa!

Clinton
Foto: Reuters/PIXSELL
1/3
22.10.2016.
u 14:07

Veliko je bilo zanimanje građana za izražavanje potpore Clinton koji su čak stajali u redu kako bi to učinili pa je za manje od sata prikupljeno stotinu potpisa

Skupina građana organizirala je u u subotu u središtu Sarajeva performance na kojemu su prikupljani potpisi potpore izboru Hillary Clinton za američku predsjednicu a na tu je akciju stigla poruka iz dijela grada koji pripada Republici Srpskoj kako će tamo u nedjelju organizirati prikupljanje potpisa potpore njezinu protukandidatu Donaldu Trumpu.

"Sarajevo votes Clinton" bio je natpis na velikom posteru istaknutom ispred sarajevske katedrale na kojemu je uz obrise sarajevske vijećnice bio i portret kandidatkinje za najmoćniju političku poziciju na svijetu. Prolaznicima je bilo ponuđeno poptisivanje pisma potpore Hillary Cinton koje će naknadno biti poslano njezinom izbornom stožeru.

Veliko je bilo zanimanje građana za izražavanje potpore Clinton koji su čak stajali u redu kako bi to učinili pa je za manje od sata prikupljeno stotinu potpisa. Oni koji su to učiniili dobili su majice na kojima je bio otisnut logo predsjedničke kampanje Cinton.

U pismu s potpisima potpore koje će biti poslano u SAD izražava se nada kako će sarajevska potpora, makar simbolične naravi, ipak odjeknuti svijetom.

>> 'Stalno nam soli pamet'

Komentara 27

DU
dukidudoje
15:20 22.10.2016.

doista NE volim ovu clinton ,ali mislim da je srbi ne vole zato sto je ona pomogla kosovu, a i bosni u ratu kada su srbi bili u ofanzivi, i zato sto hrvati bi za nju glasove dali a ne za trumpa

DU
dukidudoje
15:26 22.10.2016.

a vecernji list je isto za trumpa i za putina, samo malo novinartsva u hrvatskoj je sacuvalo onu autenticnost hrvatskog novinarstva, inace vecernji list je sada i nekoliko godina unazad glas rusije i srbije

DU
Deleted user
14:40 22.10.2016.

Ha ha ha... Kao, Hilari voli Muslimane, a Trump srbe. A u stvarnosti ih oboje ne sljive 5%...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije