Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRAGIČNA NESREĆA

Velika dizalica pala i zdrobila osobu u parkiranom autu

pala dizalica
Foto: Reuters/PIXSELL
1/10
05.02.2016.
u 19:07

Dvije osobe zadobile su ozbiljne ozljede te su prebačene u lokalnu bolnicu

Najmanje jedna osoba poginula je u današnjem padu velike građevinske dizalice u New Yorku, u četvrti Manhattan, prenosi Reuters.

Gradonačelnik Bill de Blasio rekao je da je do urušavanja došlo kada su radnici spuštali dizalicu kako bi je osigurali zbog nadolazećih vjetrova. Dvije osobe zadobile su ozbiljne ozljede te su prebačene u lokalnu bolnicu, a treća osoba lakše je ozlijeđena. 

De Blasio je rekao da je u tijeku istraga. Poginula osoba, koja nije odmah identificirana, sjedila je u parkiranom automobilu te je nasmrt zdrobljena.

– Hvala bogu da nije bilo gore – rekao je de Blasio, dodajući da su radnici osigurali ulicu prije nego što su krenuli sa spuštanjem dizalice.

>> Na gradilištu škole dizalica pala na mladića i usmrtila ga

Komentara 3

BR
brodludjaka
20:07 05.02.2016.

Ovo mi je najvažnija vijest dana. Obično svako jutro prvo pogledam što se događa u NY,LA,SF, na Floridi, Aljasci.... bez svih tih vijesti naprosto ne mogu započeti novi dan!!!!!

MA
MatijaGubecGS
21:26 05.02.2016.

Bravo novinaru, to je za nas vrlo važna vijest. Također se nadam de neki, također vrhunski novinar u Americi, obavještava njih kad se nešto takvo desi kod nas.

Avatar superhik74
superhik74
19:47 05.02.2016.

Sada je jedina dilema kako optuziti zlocestog Putina za to ? Moguce da je jako puhnuo iz Rusije i srusio dizalicu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije