Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 117
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ratni zločinac

Večernje novosti objavile prvu izjavu Radovana Karadžića nakon presude

Radovan Karadžić
Foto: DPA/PIXSELL
24.03.2016.
u 23:08

"Zar Europa nakon Pariza i Bruxellesa ne zna protiv koga smo se mi borili", stoji Karadžićeva izjava na naslovnici Večernjih novosti.

Srpske Večernje novosti objavile su sutrašnju naslovnicu tiskanog izdanja na kojoj je i prva izjava danas osuđenog ratnog političkog vođe bosanskih Srba Radovana Karadžića

"Zar Europa nakon Pariza i Bruxellesa ne zna protiv koga smo se mi borili", stoji Karadžićeva izjava na naslovnici Večernjih novosti. 

Podsjetimo, Radovan Karadžić danas je na Haaškom sudu prvostupanjskom presudom osuđen na jedinstvenu kaznu od 40 godina zatvora.

 

Tročlano Sudsko vijeće Međunarodnog kaznenog suda za bivšu Jugoslaviju (ICTY) proglasilo ga je krivim za genocid u Srebrenici i još devet točaka optužnice koje se odnose na zločine protiv čovječnosti te kršenja zakona ili običaja ratovanja u Bosni i Hercegovini.

>>'Članovi srpskih snaga namjeravali su uništiti Bošnjake u Srebrenici kao takve'

>>Karadžić će trunuti u zatvoru, ali njegova tvorevina će nastaviti živjeti

Komentara 67

MA
Majur
23:40 24.03.2016.

Ma da,a granica Virovitica-Karlovac-Karlobag je bila onako usput....truni u zatvoru smr@de.

Avatar Frano1
Frano1
23:28 24.03.2016.

Radovane, naredio si ubojstvo 8300 ljudi, ne pilića, od kojih jako puno dječaka koji nisu imali nikakve veze s ISILom. Za tako gnjusan zločin nema opravdanja kao što nema opravdanja ni za zločine u Parizu, Briselu, Turskoj, Siriji.....

LA
LANA555
23:48 24.03.2016.

Trunut ce on sad od muke kad mu u mozgu pocne setat 40gog.A i ovako je zivi grobar.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije