Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 53
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Slovenski europarlamentarac

Vajgl: Vučić pretjeruje u personifikaciji svoje politike

Ivo Vajgl
Foto: Pixsell
19.09.2014.
u 14:50

- Stekao sam dojam da premijer Vučić malo pretjeruje - rekao je Vajgl

Slovenski zastupnik u Europskom parlamentu i član odbora za Srbiju Ivo Vajgl izjavio je srpskim medijima kako je dobro što premijer Srbije govori o europskoj perspektivi zemlje, ali i ocijenio kako malo pretjeruje u personifikaciji političkih ciljeva koje postavlja pred vladu.

- Stekao sam dojam da premijer Vučić malo pretjeruje u personifikaciji svojih političkih ciljeva koje postavlja ispred Vlade Srbije - rekao je Vajgl agenciji Beta povodom novih mjera štednje koje je sinoć na srpskoj državnoj televiziji najavio Vučić.

Vajgl je sudionicima manifestacije "Pozdrav jeseni" koja je kraj Maribora okupila predstavnike gradova iz Hrvatske, Srbije, Austrije i Slovenije, rekao kako "bratski narodi bivših republika Jugoslavije sada trebaju biti bratske države Europe".

>> Valjalo i Vajgl: Europski parlament nije borilački ring

Komentara 2

DO
downunder
15:01 19.09.2014.

Vučić je narcisiodan poput Sanadera. Imam osjećaj da će mu biti takav i kraj.

TU
turko
16:50 19.09.2014.

vučić je kao sanader i njemu istomišljenici plješču kaomi sanadeu hdz-ovci

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije