Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 194
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAPAD U ISTANBULU

UZNEMIRUJUĆE Snimljeno kako je policajac upucao bombaša, pa pobjegao nekoliko sekundi prije eksplozije

arežina
Foto: Screenshot Youtube
1/2
29.06.2016.
u 09:31

Nije poznato je li policajac ili netko drugi stradao pri detonaciji

Nadzorna kamera jučer je tijekom terorističkog napada na zračnu luku u Istanbulu, u kojem je ubijeno 36 ljudi, snimila trenutak u kojem je policajac upucao jednog od napadača, pa pobjegao prije detonacije, prenosi Daily Mail.

Putnici su snimljeni kako bježe od drugog napadača nakon što je prvi bombaš detonirao svoj eksploziv. Potom se vidi kako policajac nastreljuje napadača, a on pada na tlo terminala. Policajac zatim prilazi tijelu napadača, ali primjećuje da nije mrtav te da planira detonirati svoju eksplozivnu napravu, pa bježi nekoliko sekundi prije druge detonacije. Nije poznato je li policajac ili netko drugi stradao pri detonaciji.

Napomena: snimka bi nekima mogla biti uznemirujuća:

 

>> Na Twitteru se pojavila navodna snimka napada u Istanbulu

>> Svijet osuđuje napade na zračnu luku u Istanbulu

Komentara 7

GO
Gomila
09:54 29.06.2016.

ERdegon je ratni zlocinac propao plan velika Turska

Avatar Pavel ic
Pavel ic
10:35 29.06.2016.

smimka je uznemirujuca ali nekuzim plicajca sto nije sprijecio eksploziju.trebo ga je roknut u glavu da se ovsj nemoze raznijeti

LA
lakočemo
13:41 29.06.2016.

bit će toga sve više nedaj bože

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije